Gravidfotografering

Dagarna, veckorna och månaderna kan kännas långa när man väntar barn. Men tiden kommer snart kännas som en blinkning av livet. Föreviga den här fantastiska resan med en fotografering!

Bröllopsfotografering

Nu kan ni boka mig som bröllopsfotograf för 2024!

Företagsfotografering

Boka mig inför en mässa eller ta företagsporträtt. Jag kommer till er!

Företagsfotografering

Dopfotografering

Det nya livet i familjen ska namnges och släkt, vänner och familj samlas. Men det kan vara svårt att få till foton under vigseln utan ett huvud framför och det kan lätt glömmas bort när alla minglar runt. Boka mig som fotograf på erat dop och få fina foton och detaljbilder av dopet.

Famlijfotografering

Samla familjen för en härlig dag tillsammans och fotografera den med mig! Det här kan bli en rolig aktivitet tillsammans med din familj samtidigt som ni samtidigt kan minnas för evigt!

Högtidsfotografering

Jul, Påsk, Hanukkah eller vilken högtid ni än firar så gör jag med glädje en fotografering åt er för att illustrera den tiden tillsammans med er!

Skolfotografering

Har du missat skolfotografering eller erbjuds det inte i din kommun. Samla klassen eller bara ditt eller dina barn för en lite annorlunda skolfotografering utomhus på er skola – så fotograferar jag er och barnen kan minnas varandra för evigt!